Bättre lycka nästa gång.....
Jaha hemma igen efter en liten tur till Kristianstad, skulle ju tävla med lilla Betty.

Vi kom ner till Kristianstads BK just innan det skulle bli mörkt, så vi hann att rasta hundarna ordentligt o även köra lite lydnad.

Hundarna var mycket pigga efter en lång resa i bilen, så de flesta momenten satt som en smäck. *skönt*

Kvällen bestod av god mat o mys framför tv, o hundarna sov gott i sina burar.Så sover lilla Betty i sin bur. hihiO så här sover min lille kille i sin bur ;)Söndags morgon började med samling o lottdragning på en rastplats i utkanten av staden. (naturligtvis lite hundtjöt medans vi väntar.)

Vi blir utkörda till våra respektive påsläpp.

Hans går för att lägga ut sele o lina så att han är klar när dommarna kommer.Betty har naturligtvis 100% koll på vad husse gör.Å han kommer tillbaka, är det min tur nu eller????

Hon var taggad till tusen, påsläpp utan problem första o andra apporten kanon, men sedan var det något lustigt som luktade o luktade o sedan var hon helt borta.

Det som luktade var färsk vittring av vildsvin, det är hon ju inte van vid o att hela lägrespåret var lagt på en stubbåker gjorde ju inte saken bättre.

Det var bara att packa ihop o vända husbilen hemåt igen. Vi är ganska nöjda med helgen ändå, har varit skit mysigt i husbilen o varmt o gott.

Så bättre lycka nästa gång. ( står som fjärde reserv i Saxnäs nästa helg, hoppas )

vi höres

Ja jag vet, jag ska uppdatera er lite.....

Sitter just o skriver lista på vad jag inte får glömma att ta med i morgon, ja vi ska ut på en liten åktur med vår älskade husbil.
Hundarna är överlyckliga när de får åka husbil mycket bättre än en trång vanlig bil, sedan är det ju varmt o skönt hela tiden i husbilen.

Här bor hundarna gottit under hela helgen.Husbilen är packad o resklar inför morgonen, vi ska till Kristianstad o tävla med Ugly Betty.
Hon är anmäld i lägre klass o vi hoppas givetvis på en uppflyttning.
Men som allt hundfolk vet så är det inga maskiner, kan ju gå som det vill, om hon är på det humöret.
Vi ska väll inte hoppas allt för mycket hon har just avslutat sitt löp.

Vi springer ju mycket ut o in när vi håller på o göra bilen iordning, då är hundarna vakna, kollar in oss hela tiden.
De sitter mitt på köksgolvet o följer varje rörelse vi gör, de ska gärna med ut till bilen o kolla så att alla grejor hamnar på rätt plats. De är för goa våra små vänner.Får skriva hur det gick när vi kommer hem, hade så bra så länge.

RSS 2.0